Prvopolčasová nádej v Olomouci

13-členný káder HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou vycestoval v sobotu 07.04.2018 na palubovku favorizovaného DHK Zora Olomouc. Favorita sme sa ale nezľakli! Zory sme sa držali na rozdiel 1-2 gólov, pričom do šatní sme odchádzali s jednogólovým náskokom 12:13.

V rozpätí 4. až 12. minúty druhého polčasu sa domácim hráčkam podarilo 7-gólovou šnúrou otočiť stav stretnutia zo 14:16 na 21:16 a dostali sa tak na koňa a do hernej pohody. Žiaľ, napriek snahe nebolo v našich silách už vyrovnať a súperovi sme tak podľahli 32:27.

Viaceré sľubné šance sme v sobotu nedokázali využiť. Súper zdolateľný bol. V tomto stretnutí sme mohli ale len prekvapiť. Veľká vďaka patrí 4 húževnatým fanúšikom, ktorí neváhali merať cestu do Olomouca a dievčatá tak v hale DHK Zora nebojovali samé. 

Príjemným prekvapením bolo pozápasové vyhlasovanie najlepších hráčok oboch družstiev. Z nášho kádra sa ňou zaslúžene stala K. Matušincová.

 

DHK Zora Olomouc - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 32:27 (12:13)

Zostava a góly Bánoviec: Sakalošová, Čížová, Michnová 4/1, Bencová 4, Bridová 1, Srncová, Turková 1, Hollá 1, Hullmanová 1, Šipláková 4/2, A. Obstová 5, Matušincová 6, Králová. 

Tréner: R. Makýš

ZVD: J. Mačuga

V predposlednom kole základnej časti MOL ligy nás čaká jeden z favoritov na celkové víťazstvo v súťaži, v sobotu 14.04.2018 pricestuje do Bánoviec Slávia Praha. Bude to zároveň posledný domáci zápas HK Sokol RMK pred domácim publikom v základnej časti. Boj o slovenské play-off ešte rozhodnutý nie je, avšak máme veľkú šancu postúpiť, keď 2 kolá pred koncom základnej časti máme pred našim súperom v boji o play-off - Trenčínom náskok 3 bodov. Veríme, že si cestu do mestskej športovej haly nájdete a spoločne vytvoríme dievčatám skvelú atmosféru! :)

 

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.