Bojovný kolektívny výkon slávil úspech

Na nepríjemnú palubovku Sporty Hlohovec vycestovalo družstvo trénera Makýša v rámci 20. kola 1. ligy žien. Oba celky mali na súpiskách viacero voľných koloniek a zápas tak sľuboval okrem súboja hádzanárskych schopností aj súboj kondičnej pripravenosti celkov. Po lepšom úvode domácich dievčat sa pomaličky dostávali ku slovu Bánovčanky. Galková nás v 16. minúte poslala prvýkrát do vedenia. Polčasový 4-gólový rozdiel mohol byť aj výraznejší, nebyť menšej netrpezlivosti pri zakončení do prázdnej brány, keď sa domáci celok pokúšal pri svojej presilovej hre hrať bez brankárky. Koncentrovaný vstup našich dievčat do druhého dejstva nedovolil Hlohovčankám priblížiť sa gólovo na dostrel. Kolektívnym a trpezlivým výkonom sme si tak z Hlohovca odviezli dôležité dva body.

V ďalšom kole sa predstavíme na domácej palubovke, v sobotu 2.4.2022 privítame od 17:00 Handball Zlatná na Ostrove. Hneď po zápase žien bude nasledovať zápas dorasteniek proti rovnakému súperovi, ideálny hádzanársky večer :)

V tabuľke sú naše dievčatá na krásnom priebežnom 2. mieste!

HC Sporta Hlohovec - HK Sokol Bánovce nad Bebravou 24:30 (9:13)

Zostava a góly Bánoviec: A. Bežová, Vališová - Paulínyová 5, Galková 5, Ráciková 6, Michaličková 5, M. Bežová 7/2, Šipláková, Beňová, Líšková 1, Krížová 1
Tréner: R. Makýš
ZVD: J. Mačuga 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.