Za dva body!

Premiérové víťazstvo!

 
Sobota 18:00. Tradičný čas pre domáce stretnutie našich hádzanárok. V rámci 15. kola MOL ligy pricestoval na našu palubovku HC Zlín.
Plne zaplnené hľadisko hnalo naše dievčatá od úvodného hvizdu za víťazstvom. Domáci tréner sa rozhodol postaviť do bránky 17-ročnú Bežovú, ktorá sa príležitosti nezľakla. Úvodný gól stretnutia strelila naša stredná spojka Michnová zo 7-metrového hodu. Od začiatku stretnutia sme tak viedli, v prvom polčase dokonca už o 4 góly (9:5; 12:8), avšak súperovi sa podarilo gólom v posledných sekundách vyrovnať na polčasových 13:13. 
Neustále bubnovanie, pokriky, rapkáče či nafukovacie palice dodávali našim dievčatám potrebnú energiu a uberali na pohode hráčkam zo Zlína aj po zmene strán. To v našej bráne stála už skúsenejšia Sakalošová. Opäť sme viedli o 4 góly (21:17), no ani tentokrát sa nám nepodarilo tento náskok udržať. V čase 59:08 sa hostky dotiahli na rozdiel jediného gólu a súčasne hrali presilovku, avšak výhodu útoku sme mali my. Tréner Makýš si vzal oddychový čas, po ktorom rozhodcovia takmer okamžite naznačili pasívnu hru nášho celku, čo však najlepšej hráčke na ihrisku nevadilo a uzavrela skóre stretnutia na 26:24. Následne tak prepukla premiérová 2-bodová radosť HK Sokol RMK v tejto sezóne. 
 
Po koncentrovanom a kvalitnom výkone sme si vydýchli. Konečne :) Veríme, že na tento potrebný impulz nadviažeme aj o týždeň, keď vycestujeme na palubovku DHC Sokol Poruba, kde sa v rámci 16. kola predstavíme 03.02.2018 o 18:00.
 
Veľké ĎAKUJEM patrí všetkým Vám, ktorí ste našim dievčatám fandili a priali, veríme, že podobnú atmosféru zažijeme aj v najbližšom domácom stretnutí :)
 

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - HC Zlín 26:24 (13:13)

Pok hody: 5/4 - 3/2, vylúčené: 3 - 6, ČK: 55. Baumbachová (Zlín) za 3 vylúčenia, rozhodovali: Haščík a R. Sivák (obaja SR), 300 divákov

Zostava a góly Bánoviec: Sakalošová, Bežová, Michnová 15, Bridová, Hanová, Srncová 2, Hrubá, Galková, Turková 2, Halmová, Šipláková, Obstová A. 2, Matušincová 3, Obstová K. 2, Králová. 

Tréner: R. Makýš

ZVD: J. Mačuga

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.