Druhýkrát za sebou víťazstvo!

Po výbornom výkone v domácom zápase proti Trenčínu vycestovali naše ženy v rámci 20. kola na palubovku tabuľkového suseda Sokol Písek.

Bojovne naladení sme v sobotu 03.03.2018 o 15:00 vybehli na píseckú palubovku a domácich sme dostali pod tlak hneď od úvodnej minúty. V 14. minúte svietil v "Obloukové hale" na svetelnej tabuli stav 2:8 v náš prospech. Ani po oddychovom čase domáceho trénera sme z tempa nepoľavili a koncentrovaným výkonom sa nám podarilo držať súpera na dištanc. Krásnou strelou do pravého horného rohu bránky si strelecký účet v našom drese otvorila Martina Hullmanová (na hosťovaní z Partizánskeho). A hoci posledné slovo v prvom polčase patrilo domácim, Boorová len znižovala na pre nás polčasových skvelých 11:19.

V druhom dejstve bolo na domácich tvárach badať odhodlanie pobiť sa ešte o výsledok. Veľmi rýchlo znížili na rozdiel 5-6 gólov, avšak naše dievčatá dokázali zareagovať a držať si svoj 8-gólový náskok. Začali sme však kopiť nepochopiteľné chyby. Nepremenené 7-metrové hody, trháky či nevynútené straty lôpt dovolili húževnatým hráčkam Písku dotiahnuť sa na rozdiel 3 gólov. Bojovným kolektívnym výkonom na čele s v dôležitých momentoch spoľahlivo chytajúcou Sakalošovou sme však zvrat v stretnutí nepripustili a dokázali si do tabuľky pripísať ďalšie dôležité 2 body po víťazstve 28:33. Uhájili sme 10. priečku v tabuľke MOL ligy a už v druhom stretnutí po sebe sme tak spoznali sladkú chuť víťazstva. 

Cca 8 minút pred koncom stretnutia utrpela nepríjemné zranenie nosa naša najlepšia strelkyňa zápasu, 7 gólová Alžbeta Obstová. Veríme však, že do stretnutia s Veselím nad Moravou, ktoré odohráme v PIATOK 09.03.2018 o 18:00 v mestskej športovej hale v Bánovciach, bude v poriadku.

Tešíme sa na ďalší zápas a veríme, že sa v piatok o 18:00 v domácej hale vidíme! Bánovce do toho! :)

Sokol Písek - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou  28:33 (11:19)

Zostava a góly Bánoviec: Sakalošová, Bežová, Čížová, Michnová 6/5, Bencová 2, Bridová 1, Srncová 3, Hollá 2, Hullmanová 2, Šipláková, A. Obstová 7, Matušincová 6, K. Obstová 4.

Tréner: R. Makýš

ZVD: J. Mačuga

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.