Koniec sezóny 2017/2018

V piatok 18.05.2018 odohrali ženy HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou zápas v Prešove, pričom vedeli, že ak domácemu ŠSK podľahnú, sezóna 2017/2018 sa skončila a Bánovce obsadili 4. miesto. V prípade víťazstva sme si mohli ročník predĺžiť a o 3. miesto sa pobiť ešte v jednom zápase.

Pred stretnutím sa na listinu zranených hráčok pridala pre problémy s kolenom Hrubá a doplnila tak 5-členný lazaret bánovského družstva. So zdravotnými problémami na Východe nastupovali aj Turková so Šiplákovou. Dlhá sezóna si vybrala svoju daň.

V zápase bol tréner Makýš nútený improvizovať, keď na post pivotky od úvodných minút poslal spojku Královú, či sa nebál dať dôveru na pravej spojke dorastenke Galkovej. A práve Galková otvorila skóre stretnutia. Koncom 11. minúty sme viedli už 1:6. Domáce hráčky sa do pohody dostali až v rozmedzí 22. až 27. minúty, keď sériou 7-ich gólov odskočili Bánovciam na 16:9, aby prvý polčas ovládli 18:10.

Lúčiaci sa tréner Prešova Daniš sa rozhodol v druhom dejstve vystriedať 2-3 hráčky základnej zostavy v domnení, že dobre rozbehnutý domáci stroj sa nezasekne. Keď však v 47. minúte zápasu Hollá z krídla znížila na 26:23 a Bánovce boli opäť v zápase, nosné hráčky domáceho tímu boli okamžite späť na palubovke. Prešovu sa bronzové medaile z predchádzajúceho ročníka podarilo obhájiť, naše dievčatá tak skončili v rámci Slovenskej republiky na 4. mieste.

Sezóna 2017/2018 je za nami. Bánovce, ako nováčik MOL ligy získal cenné skúsenosti z veľkej hádzanej, pričom nesklamal. Odohrali sme viacero vyrovnaných stretnutí, v ktorých rozhodovali detaily. Dievčatám za ich výkony patrí veľké ĎAKUJEME, rovnako ako aj Vám, milí priaznivci HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou za Vašu priazeň počas celej sezóny! :)

ŠŠK SLŠ Prešov - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 35:28 (18:10)

Zostava a góly Bánoviec: Sakalošová, Bežová, Michnová 7/1, Bridová 1, Galková 4, Ráciková, Turková 2, Hollá 5, Hullmanová 4, Šipláková 3/2, K. Obstová, Králová 2,

Tréner: R. Makýš

ZVD: J. Mačuga

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.