Z Písku s prehrou

V rámci druhého kola hádzanárskej interligy žien nás čakal protivník, na palubovke ktorého sa nám v minulej sezóne podarilo zvíťaziť. 

Hoci sme sa po góle Alžbety Obstovej z ľavého krídla dostali do vedenia hneď v prvej minúte, boli to domáce, ktoré kontrolovali zápas. V ôsmej minúte viedli už 5:1 a náskok 4-5 gólov si udržiavali počas celého prvého polčasu, v ktorom si napokon vypracovali náskok 17:11. Po zmene strán sa obraz hry nezmenil. V zápase sme čelili až desiatim rýchlym protiútokom píseckých dievčat a prehrali sme rozdielom deviatich gólov.

Prvý štart v MOL lige a slušnú porciu minút si na svoje konto pripísali naše dorastenky Hana Galková a Magdaléna Bežová, ktorej sa hneď pri premiére podarilo otvoriť si svoj strelecký účet. Veríme, že sa dievčatá svojej šance chytia a budú prínosom pre bánovskú hádzanú :)

 

Sokol Písek - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 35:26 (17:11)

Zostava a góly Bánoviec: Sakalošová, A. Bežová - M. Bežová 1, Ráciková, Turková 3, Hollá 4/1, Michaličková 1, Vaňová 1, Šipláková 1/1, H. Galková, A. Obstová 4, Matušincová 7/3, K. Obstová 4.

Tréner: R. Makýš

ZVD: J. Mačuga

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.