Zmeny v HK Sokol v roku 2019

Družstvo žien HK Sokol prešlo počas prvého mesiaca nového roku viacerými nútenými zmenami. Na začiatku januára sme sa museli rozlúčiť s Klaudiou Michnovou, ktorá bola v našom klube na hosťovaní, prestúpila do MOL ligového družstva SHK Veselí. Podobne ako ona sa v rámci rovnakej súťaže rozhodla prestúpiť, tentokrát do Dusla Šala aj Alžbeta Obstová, ktorú sme v poslednom zápase síce ešte na domácej palubovke videli, no nie už v našom drese. Obom však držíme palce, aby sa v kvalitných interligových družstvách presadzovali a hádzanársky rástli.

Zo študijných, pracovných či zdravotných dôvodov nie sú z kádra žien 100% k dispozícii Srncová, Turková, Paulová, Hullmanová, Michaličková, Žemberová, Ďuračková, Skaličanová či Vlčková

Zmena nastala aj na poste kormidelníka, keď odstúpivšieho Michala Hradila nahradila koncom januára Nataša Paulovičová. Tá sa snaží družstvo vhodne dopĺňať dievčatami z dorastu, pričom sa aktuálne pracuje ešte na posilnení kádra.

Milí priaznivci, veríme, že nám zachováte svoju priazeň a o to viac nám budete najmä v domácom prostredí držať palce. Spoločne ťažké MOL ligové zápasy zvládneme :)

 

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.