8.kolo - z Veselí na Morave sme odchádzali neveselí.

Z Veselí neveselí.

Dnes sme vycestovali na palubovku družstva Veselí nad Moravou. V ohlušujúcej atmosfére sme ako prvý strelili gól my a mohli sme sa rýchlo dostať do vedenia 3:0, no naše šance zostali nevyužité a súper nás potrestal šnúrou piatich gólov a razom odskočil už v úvode stretnutia. Naša dobre chytajúca brankárska jednotka čelila len za prvých 20 minút zápasu 4 trhákom, pričom práve ten posledný sa jej stal osudným, keď bola za atakovanie protihráčky mimo bránkoviska vylúčená. Prvý polčas si domáce hráčky ustrážili a vyhrali ho o 6 gólov, 14:8.

Tréner Makýš sa v druhom dejstve rozhodol zamiešať so zostavou a dúfali sme, že to prinesie pozitívny impulz v našej hre. Začiatok druhého polčasu sme však opäť nezachytili a súper nám začal utekať, keď viedol už až o 13 gólov. V polovici druhého polčasu sme navyše prišli aj o našu druhú brankárku, ktorá bola tvrdou strelou do rebier doslova zostrelená na minútu k zemi a v hre, žiaľ, ani po ošetrení pokračovať nemohla. Veríme, že rebrá má len narazené a nedošlo k žiadnej závažnejšej ujme na zdraví, drž sa Saša! Od svojho nástupu na ihrisko mala 48%-nú úspešnosť zákrokov! Ktovie ako by sa bol zápas vyvíjal...

Do bránky sa tak dostala aj naša tretia brankárka, ktorá tím taktiež viackrát podržala, čo je veľkým pozitívom tohto zápasu. Rovnako potešili aj fakty, že poriadnu porciu minút dostali všetky hráčky, ktoré na dnešné stretnutie vycestovali, mali sme až 11 rôznych strelkýň (z 13 hráčok v poli), 40,7%-nú úspešnosť našich brankárok a premiérové predstavenie v MOL lige po dlhodobom zranení, vitaj Janka nazad!

Rozbehnutý súper si aj napriek našej snahe zápas postrážil a triumfoval 32:22.

Ďakujeme aj našim fanúšikom, ktorí merali cestu na Moravu a napriek presile veselských bubeníkov neúnavne prekrikovali tábor domácich a vlievali nám silu až do samotného záveru.

Nezostáva nám nič iné, len skúsiť odstrániť chyby z dnešného stretnutia a čo najlepšie sa pripraviť na viac než atraktívneho súpera, Iuventu Michalovce, ktorého privítame už o týždeň (04.11.2017, 18:00) na domácej palubovke.
Bánovce, do toho!

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.