Psychická odolnosť starších žiačok v Hlohovci

V nedeľu 18.03.2018 vybehli o 10:45 na palubovku Sporty Hlohovec naše "staršie žiačky". Stretnutie hrané na dva 25-minútové polčasy sa pre nás nevyvíjalo dobre. Od začiatku stretnutia sme ťahali za kratší koniec, zahadzovali sme vyložené šance ako sú rýchle protiútoky či strely z hranice bránkoviska, a tak sme polčas prehrali 16:12.

Zverenkyne trénerky Paulovičovej však zbrane nezložili! V 42. minúte (8 minút pred koncom stretnutia) sa bánovskému družstvu podarilo vyrovnať na priebežných 21:21, následnou 4-gólovou šnúrou sme Hlohovcu odskočili a podarilo sa nám doslova "ujsť hrobárovi z lopaty" a triumfovať 24:27.

18-gólová Simona Duchoňová a 8-gólová Jela Líšková strelecky potiahli družstvo, ktoré ale najmä v druhom polčase nevypustilo žiadnu loptu, tlačilo na súpera a ukázalo psychickú odolnosť. V stretnutí sa nestratila ani brankárka Nina Mikušová (vekom ešte mladšia žiačka), ktorá tak získala ďalšie cenné skúsenosti. 

HC Sporta Hlohovec - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 24:27 (16:12)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová, Líšková 8, Krížová, Beňová, Križanová, Blaškovičová, Maděránková, Duchoňová 18, Balátová, Bátorová, Brezovská 1, Spaščuková.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: E. Beňová

 

Už v UTOROK 20.03.2018 odohrajú staršie žiačky Bánoviec ďalšie stretnutie. Na domácej palubovke privítame o 17:00 Nesvady.

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.