Staršie žiačky v Šali bez víťazstva

Aj staršie žiačky cestovali do Šale, aby odohrali súťažné stretnutie proti domácemu "A" aj "B" družstvu HK Duslo.

Vo vyrovnanom prvom polčase proti šalianskemu "béčku" sme sa ujali vedenia 0:3. Hra sa vzápätí vyrovnala a až v posledných minútach prvého dejstva si domáce hráčky vypracovali 3-gólový náskok. Zápas sa rozhodol po 10 minútach druhého dejstva, keď 9-gólovou šnúrou hráčky Dusla rozhodli o výsledku stretnutia. Negatívom stretnutia je zranenie strednej spojky starších žiačok nášho klubu, Simony Duchoňovej.

HK Slovan Duslo Šaľa "A" - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 26:14 (11:8)

Zostava a góly Bánoviec: Maninová, Mikušová, Líšková 4/1, Krížová, Beňová 1, Aujeská, Stopková 1, Križanová, Maděránková 1, Duchoňová 5/2, Balátová, Blaškovičová 2, Spaščuková, Bátorová.

Trénerka: N. Spaščuková

ZVD: E. Beňová

 

 

 

V zápase proti šalianskemu "béčku" sme chceli odčiniť prehru v prvom zápase. Prvý polčas stretnutia priniesol vyrovnanú partiu oboch družstiev, avšak do šatní odchádzali spokojnejšie opäť domáce hráčky, keď viedli o 3 góly. Domáce hráčky trpezlivou hrou navyšovali skóre stretnutia aj v druhom dejstve a doviedli tak zápas do víťazného konca 27:19.

HK Slovan Duslo Šaľa "B" - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 27:19 (14:11)

Zostava a góly Bánoviec: Maninová, Mikušová, Líšková 5/2, Krížová, Beňová, Aujeská 6, Stopková 1, Križanová 6/2, Maděránková, Balátová, Blaškovičová 1, Spaščuková, Bátorová.

Trénerka: N. Spaščuková

ZVD: E. Beňová

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.