Žiačky smolne proti Kolárovu

Žiacke výbery sa na domácej palubovke predstavili proti Kolárovu.

Ako prvé vybehli na palubovku mladšie žiačky. Úvod stretnutia patril nám, pričom príležitosť dostali viaceré dievčatá z kádra trénerky Spaščukovej. Súper sa však gólovo dotiahol a zápas sa vyrovnal, ťahali sme sa navzájom gól po góle. V zápase sme nastrelili 6 tyčiek. Pri záverečnej snahe o vyrovnanie sme čelili útoku súpera, ktorý nastrelil žŕdku, no nešťastnou náhodou sa lopta odrazila od nohy našej brankárky a bolo rozhodnuté. 

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - HŠK-74 Kolárovo 10:12 (7:7)

Zostava a góly Bánoviec: Melcerová, Buláková, Stepien, T. Nagyová 5/3, A. Spaščuková 1, A. Zajacová, N. Zajacová 2/1, Vršková, Šebeňová 2, Chocholatá, Mišáková, Farkašová, Bučková.

Trénerka: N. Spaščuková

ZVD: J. Líšková

 

Následne sa proti rovnakému súperovi vo svojej kategórii predstavili aj staršie žiačky HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou. V kvalitnom zápase sme vyhrávali už aj o 4 góly, v prvom polčase excelovala naša brankárka Mikušová. Hluchých desať minút v druhom polčase spôsobilo, že sme prišli o náskok a súper vyrovnal. Infarktový záver vyznel krajšie pre hostky, ktoré nás aj vďaka naším viacerým stratám lôpt porazili najtesnejším rozdielom.

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - HŠK-74 Kolárovo 21:22 (10:8)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová, Maninová - Krížová 8, Beňová, Aujeská 7/2, Ondrušková 2, Križanová 2, Blaškovičová 1, Maděránková 1, Šebeňová, T. Nagyová, N. Zajacová, Kmeťová.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: E. Beňová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.