Mladšie žiačky v Hlohovci bez problémov

Dievčatá reprezentujúce klub HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou v kategórii "mladšie žiačky" sme mohli vidieť tento týždeň opäť v akcii. Nie však na domácej palubovke, dievčatá vycestovali do Hlohovca.

S pokorou a menšími obavami sme 18.03.2018 o 9:30 vybehli na palubovku. Obavy však neboli na mieste. Od začiatku stretnutia sme diktovali tempo hry. Hlohovcu nevyšla ani "uspávacia" taktika, keď sa zdĺhavou rozohrávkou snažil narušiť koncentráciu našich dievčat. Neustála aktivita bánovských mladších žiačok sprevádzaná pokynmi trénerky Spaščukovej vyústila do nášho prvopolčasového vedenia 2:8. Vývoj stretnutia tak umožnil, aby sa na palubovku dostal kompletný káder mladších žiačok. Treba zdôrazniť, že v našom družstve hrajú aj dievčatá vekom patriace do "prípravky", o to sú ich herné skúsenosti v tejto kategórii na nezaplatenie. 

Bánovčanky v druhom dejstve nepoľavili. Dievčatá uplatňovali nacvičené herné situácie z tréningu, keď sa im darilo svojimi prihrávkami nachádzať pivotku Alexandru Bátorovú (s 5 gólmi najlepšiu strelkyňu zápasu) alebo pekne zbiehali z krídelných priestorov na stred ihriska, z čoho vyplynuli viaceré gólové situácie. V bánovskej bránke predviedla opäť kvalitný výkon Nina Mikušová. Hlohovec sme zdolali 5:17.

 

 

 

 

HC Sporta Hlohovec - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 5:17 (2:8)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová, Melcerová, Krížová 3, Bátorová 5, Buláková, K. Spaščuková 2, A. Spaščuková, A. Zajacová 1, N. Zajacová 2, Jancusková, Rumlerová, Šebeňová 3, Ducká, Zemešová 1.

Trénerka: N. Spaščuková

ZVD: N. Paulovičová

 

Dievčatá čaká ďalší zápas už v UTOROK 20.03.2018. Na domácej palubovke privítame o 16:00 Nesvady

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.