V Topoľčanoch víťazne

Do Topoľčian šli naše mladšie žiačky naladené zvíťaziť. Už prvé minúty však ukázali, že to ľahké nebude. Po 4 minútach viedli Topoľčany 3:1 a naše dievčatá znervózneli. Až od stavu 6:3 sme začali náskok Topoľčian pomaly sťahovať. Prvý polčas skončil napokon nerozhodným stavom 9:9.

Papierové predpoklady sa začali napĺňať až v druhom dejstve. Gól za gólom sme súperovi začali utekať a napokon sme náročný zápas zvládli a zvíťazili 14:19.

Zápas, ktorý mal byť jednoznačne v našej réžii sa vyvinul napokon trochu inak. Tým pádom sa k slovu nemohli dostať úplne všetky hráčky mladších žiačok. Dievčatá si tak vzali ponaučenie, že nemôžu podceniť žiadneho súpera a žiaden zápas sa sám dopredu nevyhrá. Slušnú porciu minút v zápase dostala naša mladšia z dvojice brankárok Ela Melcerová, čo môže jej rastu len a len pomôcť. 

ŠKP Topoľčany - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 14:19 (9:9)

Zostava a góly Bánoviec: Melcerová, Mikušová 1/1, Rumlerová, A. Spaščuková, K. Spaščuková 3/2, Ducká, Bátorová 5/1, Oravcová, A. Zajacová, N. Zajacová 1, Šebeňová 4, Jancusková, Krížová 4/1, Buláková 1. 

Trénerka: N. Spaščuková

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.