Bánovce v Trenčíne na turnaji v minihádzanej

Hoci práve prebieha letná prestávka a najmä zaslúžený oddych všetkých vekových kategórií v našom klube, koncom júna stihli naše najmladšie hádzanárky odohrať v Trenčíne turnaj v minihádzanej. Turnaj bol pod záštitou Regionálneho centra hádzanej, družstvá boli rozdelené do dvoch kategórií, a síce žiačky prvého a druhého ročníka boli v jednej kategórii a tretiačky so štvrtáčkami v druhej kategórii. 

Bánovce poskladali družstvo do jednej aj druhej kategórie. Pravidlá boli rovnaké. Hralo sa na polovicu ihriska, na zmenšené brány s počtom hráčok 4+1, teda 4 hráčky v poli a jedna brankárka. Turnaj sa vyznačoval najmä častou streľbou, dievčatá si schuti zahrali a obe naše družstvá skončili na 2. priečke.

Káder mladšieho bánovského družstva tvorili: Alexandra Spaščuková, Nina Čacháňová, Laura Ducká, Lucia Hámorníková, Lenka Giyelová, Adriana Mikušová a Viktória Mišáková. Cenu za najužitočnejšiu hráčku družstva získala A. Spaščuková.

V staršej kategórii reprezentovali HK Sokol RMK tieto hráčky: Ela Melcerová, Bibiana Rumlerová, Veronika Vršková, Laura Zaťková, Tereza Nagyová, Paulína Nagyová, Alexandra Šandíková, Alexandra Zajacová, Anna Chocholatá a Lea Farkašová. Najužitočnejšou hráčkou družstva sa stala A. Zajacová. 

Sme radi, že dievčatá pod vedením tréneriek J. Líškovej a N. Spaščukovej získali cenné herné skúsenosti, ktoré zúročia v sezóne 2018/2019. Mnohé hráčky prechádzajú z prípravky do kategórie mladších žiačok, a tak sa dievčatá mohli navzájom na palubovke spoznať už aj v ostrom zápase, nielen na tréningu.

Držíme palce a tešíme sa na september! :) 

 

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.