V Zlatnej aj doma so Sereďou s prehrou

Dva súťažné zápasy počas dvoch dní. Náročná kombinácia nepríjemných súperov čakala na naše mladšie žiačky v priebehu uplynulého piatka a soboty. Najskôr sme v Zlatnej na Ostrove dohrávali stretnutie, na ktoré sme pre chorobu v našom družstve nemohli vycestovať. V kvalitnom a vyrovnanom stretnutí sa v našom drese presadzovala najmä Natália Zajacová. Hoci sme po polčase o jeden gól viedli, domácemu súperovi sme po dobrom výkone podľahli 17:14.

Handball Zlatná na Ostrove - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 17:14 (9:10)

Zostava a góly Bánoviec: Farkašová, Buláková, Zaťková, Vršková, Rumlerová, A. Spaščuková, Chocholatá, P. Nagyová, A. Zajacová, N. Zajacová 10/4, T. Nagyová, Šebeňová 3, Stepien 1.

Trénerka: N. Spaščuková

ZVD: N. Paulovičová

 

Hneď o deň na to sme na domácej palubovke pred peknou diváckou návštevou nastúpili proti HK Slávia Sereď. Stretnutie favorita nemalo. Úvod sme však nezachytili. rýchlo sme prehrávali 0:6, čo prinútilo trénerku Spaščukovú vziať si už v siedmej minúte oddychový čas. Dievčatá sa ukľudnili a pomaly začali zo súperovho náskoku sťahovať. Polčasových 7:11 sme chceli v druhom dejstve vyrovnať. A skoro sa nám to aj podarilo. Za stavu 11:12 sme strelili vyrovnávajúci gól, ktorý však pre prešľap našej hráčky nebol uznaný. Tento moment pomohol súperovi aby sa otriasol a utiekol nám na rozdiel 4 gólov, a tak aj napriek kvalitnému výkonu našej brankárky sme v konečnom účtovaní podľahli Seredi o 9 gólov.

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - HK Slávia Sereď 13:22 (7:11)

Zostava a góly Bánoviec: Buláková, Stepien 1, T. Nagyová 6/5, A. Spaščuková, A. Zajacová 1, N. Zajacová, Vršková, Šebeňová 4, Zaťková, P. Nagyová, Farkašová, Bučková.

Trénerka: N. Spaščuková

ZVD: J. Líšková

 

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.