Prípravka na finálovom turnaji suverénne!

Regionálne centrum hádzanej (RCH) v Považskej Bystrici zorganizovalo v Trenčíne 14.05 finálový turnaj TIPOS Minihandball ligy pre 3. a 4. ročník základných škôl. V kategórii "prípravky" spolupracuje náš klub veľmi dobre so základnou školou na ulici Duklianska a na tomto podujatí sme ju reprezentovali. Dievčatá a chlapci každého družstva zápasili v rámci fair-play, bojovali s chuťou o každú loptu, o každý gól. Družstvá boli rozdelené do dvoch skupín, hralo sa systémom každý s každým. Následne sa družstvá rozdelili na skupinu o umiestnenie a finálovú skupinu, kde sa zápolilo opäť systémom každý s každým okrem tých tímov, ktoré medzi sebou už súperili v základnej skupine. Nasadenie a túžba víťaziť boli vidieť na každom hráčovi a hráčke. 

HK Sokol Bánovce nad Bebravou, resp. ZŠ Duklianska reprezentovali tieto dievčatá: Alexandra Spaščuková, Alexandra Zajacová, Bibiána Rumlerová, Nela Urbánková, Nina Čacháňová, Laura Dúcka, Lilly Kluchová, Izabela Geletová, Daniela Vlčková a Lívia Schuchterová

Výsledky Bánoviec: 

Základná skupina:

Bánovce - Motešice 9:3
Bánovce - Trenčianske Jastrabie 11:6
Bánovce - Na Dolinách B 12:4

 

Finálová skupina:

Bánovce - Soblahov 18:4
Bánovce - Na Dolinách A 13:2
Bánovce - Trenčianske Jastrabie 11:6

Dievčatá sa tak tešili z celkového víťazstva, k čomu im srdečne gratulujeme a veríme, že ich radosť k hádzanej bude i naďalej tak veľká a nákazlivá :)

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.