Dorastenky na domácej palubovke štyrikrát víťazne

Dorastenecká súťaž, v ktorej pôsobia aj naše dievčatá, sa hrá turnajovým systémom. Tentokrát sa družstvá z Kolárova, Topoľníkov, Topoľčian a Nesvád predstavili spoločne s našimi staršími aj mladšími dorastenkami u nás, v Bánovciach nad Bebravou. Družstvá sa dohodli na odohraní skrátených polčasov, čo pravidlá súťaže umožňujú. 

V úvodnom stretnutí si zmerali sily Kolárovo a Topoľčany.

Kolárovo - ŠKP Topoľčany 14:11 (8:4)

10 minút pred desiatou hodinou nastúpili na palubovku domáce staršie dorastenky, ktoré si zmerali sily s družstvom Nesvady-Imeľ. Hneď od úvodu stretnutia sme si vypracovali 2-3 gólový náskok, ktorý sa nám aj napriek snahe hostiek podarilo gólom Escherovej navýšiť na polčasových 11:7. Po zmene strán sa Nevady na Bánovce dotiahli na rozdiel 2 gólov, na čo však naše dievčatá zareagovali 3 gólovou šnúrou a víťazstvo tak z rúk nepustili. 

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou STD - Nesvady-Imeľ 19:15 (11:7)

Zostava a góly Bánoviec: A. Bežová, Števanková, Ďuračková 3, Kobulnická 2, Chrenková 4, M. Bežová 3, Žáčiková 3/1, Mášiková, Paulová 1, Escherová 3.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

 

Nasledoval zápas ŠKP Topoľčany - Nesvady-Imeľ 10:16 (3:10) a Kolárovo - Topoľníky 8:16 (3:9)

 

Staršie dorastenky svoj druhý nedeľňajší zápas odohrali proti Topoľníkom. Dievčatá z Topoľníkov sme absolútne do ničoho nepustili, keď o víťazstve našich dievčat bolo rozhodnuté už v prvom polčase, ktorý sme zvládli 14:3. Druhý polčas strelili Topoľníky len jeden jediný gól, ktorým v samom závere korigovali na konečných 26:4 v náš prospech. 

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou STD - Topoľníky 26:4 (14:3)

Zostava a góly Bánoviec: A.Bežová, Števanková 2/1, Ďuračková 3, Kobulnická 2, Chrenková 4, M. Bežová 5/1, Uríková 1, Žáčiková 7/1, Mášiková, Paulová 1, Escherová 1. 

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

 

Staršie dorastenky odohrali ešte zápas proti ŠKP Topoľčany, z ktorého, žiaľ, vieme poskytnúť len konečný výsledok stretnutia.

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou STD - ŠKP Topoľčany 15:11 (7:6)

 

V poslednom stretnutí v Bánovciach hádzanej venovanej nedeli sa stretli naše mladšie dorastenky proti družstvu ŠKP Topoľčany. 

Po vyrovnanom prvom polčase (4:4), zvládli naše dievčatá druhé dejstvo a svojho súpera zaslúžene zdolali 13:8.

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou MLD - ŠKP Topoľčany 13:8 (4:4)

Zostava a góly Bánoviec: Pokorná, Líšková 3, Beňová, Ondrušková, Števanková 1, Križanová, Maděránková, Duchoňová 5, Chrenková, M. Bežová 4.

Trénerka: N. Paulovičová 

ZVD: M. Boďová

 

Veríme, že každý, kto si našiel v nedeľu cestu do mestskej športovej haly v Bánoviach, neľutoval :) 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.