Jednoznačne a dramaticky v podaní mladších dorasteniek

Pôvodný termín ligového turnaja sa v Topoľčanoch nezačal o 9tej, ako bolo pôvodne deklarované, ale až so 4 hodinovým oneskorením. Dôležité tak bolo, aby naše mladšie dorastenky na zápas proti Kolárovu nastúpili dostatočne motivované. Po vyrovnanom úvode sa nám v 9. minúte podarilo utiecť súperkám o 3 góly a od tejto chvíle sme na palubovke dominovali. Polčas sme zvládli 13:7.

Obraz hry sa nezmenil ani po zmene strán. 5-gólovou šnúrou sme utiekli súperovi na dvojciferný gólový rozdiel a zápas sa už len dohrával. 

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - Kolárovo 24:13 (13:7)

Zostava a góly Bánoviec: Pokorná, Líšková 3, Beňová, Števanková 3, Križanová, Maděránková, Kobulnická, Duchoňová 9, Balátová, Bežová 6/2, Chrenková 3, H. Galková, Káčerová.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

 

 

Vo svojom druhom stretnutí nastúpili naše mladšie dorastenky proti tabuľkovo vyššie postaveným hráčkam družstva Nesvady-Imeľ. Očakávania náročného a vyrovnaného zápasu sa potvrdili. Ani jednému z družstiev sa nepodarilo utiecť súperovi o viac ako gól. Do šatní odchádzali spokojnejšie hráčky z Nesvád, keď viedli 9:10.

V druhom polčase sa do hry vložili aj naše staršie dorastenky, keď z tribúny hnali svoje mladšie spoluhráčky k obratu v stretnutí. 3 minúty pred koncom stretnutia sme prehrávali o dva góly (15:17), no zásluhou Bežovej a Duchoňovej sme v predposlednej minúte skóre vyrovnali. V poslednej minúte hráčky Kolárova pri streľbe urobili prešľap, a tak sa nám naskytla šanca strhnúť víťazstvo na svoju stranu. 15 sekúnd pred záverečným hvizdom sa to Bežovej aj podarilo a nič na tom nezmenila ani záverečná strela Nesvád po uplynutí hracieho času. Dievčatá tak v dramatickom zápase zdolali kvalitného súpera a mohli svoj dobrý výkon osláviť na palubovke víťaznou "rybičkou". 

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - Nesvady-Imeľ 18:17 (9:10)

Zostava a góly Bánoviec: Pokorná, Líšková 2, Beňová, Števanková, Križanová, Maděránková, Kobulnická 3, Duchoňová 3, Balátová, Chrenková 1, Bežová 9/2, Galková, Káčerová,

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.