Staršie dorastenky naďalej suverénne

Okrem mladších dorasteniek hrali v Topoľčanoch v sobotu na ligovom turnaji aj staršie dorastenky HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou. Takmer kompletná zostava dievčat dávala trénerke Paulovičovej viacero možností na výber tej správnej taktiky, aby naše staršie dorastenky zostali aj po sobotňajšom dvojzápase (proti Kolárovu a Topoľčanom) v súťaži neporazené.

V prvom stretnutí, proti Kolárovu, sme na ihrisku dominovali hneď od úvodného hvizdu. Tromi gólmi ľavej krídeľníčky Escherovej sme rýchlo viedli 3:0. Hostky sa k slovu dostali až pri vylúčení Rácikovej. Za stavu 5:3 však prišla naša 8-gólová šnúra, ktorá ukončila prvý polčas v pomere 13:3.

Druhé dejstvo otvorila gólovo opäť Escherová. Družstvá sa ale tentokrát v strieľaní gólov do polovice polčasu striedali. Potom sme súperovi utiekli až na priepastných 26:11.

 

 

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - Kolárovo 26:11 (13:3)

Zostava a góly Bánoviec: A. Bežová, Ráciková 4, Ďuračková 3, Kobulnická 1, Mináriková, M. Bežová, Uríková, Mášiková 5, Z. Galková 3/1, Paulová 3, Escherová 7. 

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

 

 

Do druhého zápasu sme vstúpili opäť dobre. 1-2 gólový náskok sa nám proti Topoľčanom darilo držať celý prvý polčas. V tom druhom sme naše vedenie postupne navyšovali. Zlepšená obrana Bánoviec pracovala takmer bezchybne, súperkám dovolila skórovať už len trikrát. V poslednej minúte Ráciková a Ďuračková uzavreli zápas, Topoľčany sme zdolali 13:22.

ŠKP Topoľčany - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 13:22 (10:12)

Zostava a góly Bánoviec: A. Bežová, Ráciková 5, Ďuračková 4, Kobulnická, Mináriková, M. Bežová, Uríková 1, Mášiková 1, Z. Galková 4, Paulová 3, Escherová 4.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.