Dorastenky zabodovali v Trenčíne

Druhým kolom pokračovala najvyššia dorastenecká súťaž. Pre náš celok to znamenalo cestovať na palubovku Trenčína. 

O 9:30 sa najskôr mladšie dorastenky postavili proti domácim hráčkam. V stretnutí od začiatku dominovali Trenčanky, zvíťazili 30:15.

HK AS Trenčín - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou / Partizánske 30:15 (13:7)

Zostava a góly Bánoviec / Partizánskeho: Sondorová, Domčeková, Sobotová 2, Rusňáková 3, Imríšková, Beňová 1, Horňanová 5/1, Križanová, Hunková 1, Líšková 3, Ondrušková, Maděránková, Balátová.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: K. Rusňáková

 

V ďalšom zápase sa predstavili výbery starších dorasteniek. Keďže vzdialenosť Bánoviec a Trenčína nie je veľká, v hľadisku bolo zvedavých aj viacero priaznivcov nášho tímu. A tých naše dievčatá tešili od úvodnej minúty, keď sme sa gólom Escherovej dostali do vedenia. Aktívnym a koncentrovaným výkonom sme v druhej polovici prvého dejstva navyšovali naše vedenie, na polčasových 10:17 poslala družstvá do šatní rovnaká hráčka, ktorá stretnutie gólovo otvorila, Escherová. Po zmene strán Trenčín zbrane nezložil. V 42. minúte svietil na svetelnej tabuli už vyrovnaný stav 19:19. Psychicky náročnú pasáž hry Bánovčanky zvládli. Dvoma gólmi Hany Galkovej Trenčankám odskočili, no domáce hráčky znovu vyrovnali na 21:21. Zuzana Galková, Žáčiková a Bežová nás v 48. minúte poslali do trojgólového vedenia, no zdalo sa, ako by nám nebolo súdené "zavrieť zápas". Päť minút pred záverečným hvizdom bolo totiž zas a znova vyrovnané. Vďaka dôležitému gólu z pravého krídla v podaní Kobulnickej a gólu Bežovej sme v záverečných minútach boli zase o niečo pokojnejší. Prišlo však viac ako sporné vylúčenie Kobulnickej doplnené o 7-metrový hod. Lenže domáca hráčka "sedmičku" zahodila, a tak sme už vedeli, že si z Trenčína naše staršie dorastenky odvážajú dva body.

HK AS Trenčín - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou / Partizánske 25:27 (10:17)

Zostava a góly Bánoviec: A. Bežová 1, Líšková, Števanková, Ráciková, Kobulnická 2, Balátová, M. Bežová 8/2, Žáčiková 3/1, Z. Galková 3, Paulová 2, H. Galková 5, Escherová 3.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

Funkcionár: P. Pokorná 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.