Dorastenky zo Šariša bez bodu

1. liga starších dorasteniek pokračovala súbojom v prvých troch kolách neporazených družstiev - Prešova a Bánoviec/Partizánskeho. Favorizované domáce hráčky sa do nováčika súťaže pustili bez rešpektu. V polovici prvého polčasu viedli 10:0, za Bánovce skórovala ako prvá až na konci 18. minúty Ráciková. Domáci gólostroj sa tak zabrzdil a pred našimi dievčatami zostala náročná úloha 9-gólové polčasové manko v druhom dejstve čo najviac skresať. V druhom polčase, kúskovanom častými vylúčeniami, sme podali lepší výkon. Podarilo sa nám ho vyhrať, gólovú stratu z úvodných minút sme však v konečnom účtovaní nedokázali zmazať a do tabuľky pravdy sme si tak pripísali prvú prehru v sezóne.

ŠŠK Prešov - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou / Partizánske 32:24 (15:6)

Zostava a góly Bánoviec: Pokorná, A. Bežová - Líšková 1, Števanková 2, Kobulnická, Balátová, Kollárová 1, M. Bežová 6/3, Žáčiková, Z. Galková 4/1, Paulová, H. Galková, Escherová 4, Ráciková 6/2.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

 

Následne na svoj zápas nastúpili mladšie dorastenky. Družstvo, o ktoré sa na rozdiel od družstva starších dorastenek prioritne stará Partizánske, podáva zápas od zápasu lepšie výkony, dosiaľ to však žial na bodový zisk nestačilo. Dievčatá boli ale odhodlané zmeniť to práve v zápase na palubovke Prešova. Šarišanky si od úvodných minút vypracovali 3-4 gólový náskok, a tak boli počas zápasu vo väčšej pohode. No do posledných minút nemali nič isté. Zápas napokon ale zvládli a vedú tak aj naďalej tabuľku 1. ligy mladších dorasteniek, podobne ako ich staršie spoluhráčky.

ŠŠK Prešov - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou / HK Slávia Partizánske 26:24 (16:11)

Zostava a góly Partizánskeho: Sondorová, Vargová, Horňanová 7/2, Bajtalová 5, Domčeková, Kováčová 4, Sobotová, Škodová 2/1, Imríšková, Hunková 5, Líšková 1.

Tréner: M. Adi

ZVD: N. Paulovičová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.