PHC 2019 začal

Oslava hádzanej mládeže alebo aj Prague Handball Cup 2019 sa v dňoch 18.-22.04.2019 koná v Prahe. Opäť aj za účasti HK Sokol Bánovce nad Bebravou. Družstvo dorasteniek súťažiace v kategórii WA v 6. skupine bude hájiť dobré meno nášho klubu v naozaj náročnej konkurencii dánskych klubov Køge Håndbold, Viby IF Haandbold, nemeckého Thüringer HC, maďarského družstva Kézilabda Szeged SE a domáceho zástupcu TJ Jiskra Havlíčkuv Brod.

Na turnaji štartujú pod vedením trénerky Paulovičovej v našom drese: Chiara AUJESKÁ, Tamara BALÁTOVÁ, Nina Anna BEŇOVÁ, Magdaléna BEŽOVÁ, Simona DUCHOŇOVÁ, Hana GALKOVÁ, Zuzana GALKOVÁ, Simona KOBULNICKÁ, Dominika KOLLÁROVÁ, Andrea KRIŽANOVÁ, Jela LÍŠKOVÁ, Ema MÁŠIKOVÁ, Lívia PAULOVÁ, Petra POKORNÁ, Lenka RUSŇÁKOVÁ, Patrícia SONDOROVÁ, Annamária STOPKOVÁ a Ema ŽÁČIKOVÁ.

Zápasy základnej skupiny nás čakajú v PIATOK a SOBOTU, v piatok o 10:35, 14:40 a 17:00. V sobotu o 11:45 a 14:40

Odporúčame Vám stiahnuť aplikáciu "phc 2019", vďaka ktorej budete ihneď vedieť ako náš klub hral, resp. práve hrá. Držíme dievčatám palce a o ich výsledkoch Vás budeme pravidelne informovať na našom Facebooku.

V drese TJ baník Lehota pod Vtáčnikom sa v kategórii WD v 7. základnej skupine predstaví brankárka našich mladších žiačok, Ela Melcerová, ktorej taktiež držíme palce a prajeme veľa úspešných zákrokov.

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.