Michalovce nad naše sily aj v dorasteneckej lige

HK Sokol Bánovce nad Bebravou a HK Slávia Partizánske v dorasteneckej kategórii spolupracujú, pričom o mladšie dorastenky sa prioritne starajú zástupcovia z Partizánskeho a o staršie dorastenky zase Bánovčania. 

Mladšie dorastenky spojeného družstva boli však v nedeľu 5.5. o niečo viac "bánovskejšie" ako obyčajne. Staršie žiačky HK Sokol sa vo vyššej kategórii nestratili, presadili sa i strelecky a okúsili tak chuť náročnejších zápasov, ktoré ich budú už čoskoro možno čakať. 

Iuventa Michalovce - HK Sokol Bánovce nad Bebravou/HK Slávia Partizánske 32:19 (12:9)

Zostava a góly Bánoviec/Partizánskeho: Domčeková, Sondorová - Balátová, Bajtalová 7/2, Sobotová 3, L. Rusňáková 3, Križanová 3, Imríšková, Maděránková 2, Beňová 1

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: K. Rusňáková

Funkcionár: V. Rusňáková

 

 

 

Staršie dorastenky Bánoviec nastúpili proti rovesníčkam z Michaloviec so značnými zdravotnými problémami. Napriek veľkej bojovnosti sme sa nevyhli viacerým chybám, domáce hráčky tak stretnutie kontrolovali a z palubovky sme odchádzali porazení. V najbližšom stretnutí privítame v stredu 08.05.2019 na domácej palubovke hráčky z Dunajskej Stredy.

Iuventa Michalovce - HK Sokol Bánovce nad Bebravou 35:21 (19:11)

Zostava a góly Bánoviec: Pokorná, Sondorová - Líšková , Kobulnická 3, Balátová, Kollárová 3, M. Bežová 1, Žáčiková 6/2, Z. Galková 2, Paulová 1, H. Galková 2, Bajtalová, Escherová 2

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.