Definitívne piate!

Dva zápasy mali počas uplynulého týždňa na programe dorastenky nášho klubu. Najskôr v stredu nastúpili proti rovesníčkam z Dunajskej Stredy, v sobotu zase proti dievčatám z UDHK Nitra. Na štvrté miesto v tabuľke 1. dorasteneckej ligy sme už nemali šancu poskočiť, no z piatej priečky nás ešte mohla zosadiť Bytča. Na potvrdenie piateho miesta sme preto potrebovali vyhrať, aby záverečné kolo v Košiciach už o ničom nerozhodovalo.

Proti Dunajskostredčankám sa nám vo vyrovnanom zápase tento cieľ splniť nepodarilo, hoci do posledných chvíľ nebolo jasné, ktoré z družstiev zvíťazí. Sobotňajší duel s Nitrou dievčatá od úvodných chvíľ kontrolovali a napriek slabšej koncentrácii sa potrebný dvojbodový zápis podaril. 

Staršie dorastenky HK Sokol Bánovce nad Bebravou tak s určitosťou skončia v tabuľke 1. dorasteneckej ligy na 5. mieste. V poslednom kole cestujeme na palubovku Košíc.

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - MŠK Dunajská Streda 31:36 (15:20)

Zostava a góly Bánoviec: Pokorná, A. Bežová - Líšková 1, Ráciková, Kobulnická 2, Balátová, Kollárová 1, M. Bežová 9/2, Žáčiková 7/3, Z. Galková, Paulová, H. Galková 2, Matejíková 4, Escherová 5

 

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - UDHK Nitra 34:27 (18:14)

Zostava a góly Bánoviec: Pokorná, A. Bežová - Líšková 2, Ráciková 1, Kobulnická 4/1, Balátová, M. Bežová 9/4, Záčiková 7, Z. Galková 2, Paulová, H. Galková 7, Matejíková 2, Escherová

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.