Nervák v Bratislave

Vo forme hrajúce hádzanárky Bánoviec nad Bebravou vycestovali na nepríjemnú palubovku ŠKP Bratislava. Naše dievčatá, od prvého kola okupujúce prvú priečku v tabuľke, chceli proti najmä doma nevyspytateľnému súperovi zabodovať naplno. 

Úvod stretnutia sa niesol v znamení veľkého počtu technických chýb našich dievčat, čo hráčky ŠKP využili a vypracovali si v podstate od začiatku zápasu dvojgólové vedenie, ktoré sa im podarilo držať prakticky celé prvé dejstvo, ba čo viac, v 29. minúte stretnutia viedli už o 5 gólov! Cez polčasovú prestávku Bánovčanky nepanikárili. S novými taktickými pokynmi a veľkým odhodlaním, ktoré sa prenieslo na palubovku nastúpili do druhého polčasu s jednoznačným cieľom, gólovo dobehnúť súpera. Zlepšená obrana našich dievčat stála za vyrovnaným skóre už po šiestich minútach druhého dejstva. Zápas sa začínal odznova. Obe družstvá sa striedali vo vedení. Čisté šance a dva sedemmetrové hody Bratislavčaniek zneškodnila brankárka Bežová, ktorá najmä vo vypätom závere družstvo výrazne podržala. Fantastickí diváci, ktorí merali cestu z Bánoviec do Bratislavy sa výraznou mierou pričinili o veľmi cenné 2 body do tabuľky. Bánovčanky sú tak jedným z troch družstiev, ktoré v prvoligovej tabuľke nestratili po 4 kolách ani bod a vďaka lepšiemu skóre (+ 31) sú na jej vrchole pred druhou Zlatnou. 

V ďalšom kole privítame v derby zápase v sobotu 15.10 na domácej palubovke o 18:00 HK Slávia Partizánske.

ŠKP Bratislava - HK Sokol Bánovce nad Bebravou 33:34 (20:16)

Zostava a góly Bánoviec: A. Bežová, Adameová - Beňová, Michaličková, Galková 13/4, Krajčíková 5, M. Bežová 6/2, Šipláková, Žáčiková 2, Líšková 1, Ráciková 7
Tréner: R. Makýš
ZVD: J. Váňová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.