Vezieme bod z Trenčína

Zraneniami sužovaný káder trénera Makýša vycestoval na nepríjemnú palubovku Športovej akadémie Trenčín. Výsledok posledného z celkovo ôsmich derby zápasov našich dievčat sa predikovať nedal. Po vyrovnanom úvode stretnutia to boli domáce hráčky, ktorým sa podarilo udávať tempo zápasu. Nepremenené jasné šance Bánovčaniek znamenali polčasové dvojgólové vedenie Trenčína. Atraktívny zápas pokračoval po zmene strán striedavým vedením oboch celkov. Veľká vďaka patrí viac než štyridsiatke našich fanúšikov, ktorí neváhali do neďalekého krajského mesta vycestovať a neskutočným spôsobom hnali celých šesťdesiat minúť Bánovčanky k lepšiemu výkonu. Záverečná deľba bodov je zaslúženou koncovkou emočne krásneho večera. Rodinnú a priateľskú atmosféru v našom klube podčiarkla záverečná "gratulačka" k okrúhlim narodeninám v zápase štvorgólovej strelkyne Líškovej.


Najlepší fanúšikovia priamo v akcii (foto: M. Rácik)

Fotogalériu zo stretnutia si môžete pozrieť na FB stránke klubu.

V sobotu 22.4 privítame o 18:00 na domácej palubovke ašpiranta na celkové prvenstvo, HC DAC Dunajská Streda "B", ktorý sa s veľkou pravdepodobnosťou predstaví v Bánovciach v plnej sile, nakoľko jeho "áčko" sa už stalo majstrom MOL ligy. Veríme, že si cestu do športovej haly nájdete a spoločnými silami sa nám podarí, aby 2 body zostali "doma". 

ŠA Trenčín - HK Sokol Bánovce nad Bebravou 29:29 (16:14)

Zostava a góly Bánoviec: A. Bežová, Mikušová - Michaličková 6, Galková 8/2, Jancusková, Aujeská 2, Krajčíková 3, Šipláková, Žáčiková 3, Líšková 4, Ráciková 3
Tréner: R. Makýš
ZVD: J. Mačuga
Masér: J. Aujeský

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.