Bojovný výkon v Trenčíne

Krajská súťaž starších žiačok hraná turnajovým systémom dvoch zápasov v jeden deň pre každé družstvo pokračovala pre naše dievčatá súbojmi v Trenčíne proti Partizánskemu a miestnej Športovej Akadémii.

Oklieštený výber trénerky Paulovičovej sa v prvom zápase proti favoritovi z Partizánskeho zomkol a bol mu do posledných minút viac než vyrovnaným súperom. Kvalitný výkon dievčat na body nestačil, no ich výkon je prísľubom do odvetnej časti sezóny. 

V druhom zápase proti Športovej Akadémii už na našich 8 dievčatách bolo vidieť, že hrať za jeden deň po sebe dva 50 minútové zápasy vo vekovej kategórii 13-14 rokov nemá veľký zmysel. Pri menšom hráčskom kádri sa viac-menej len dúfa, že sa žiadna z hráčok nezraní. Treba povedať, že len spoločná súťaž Trenčianskeho a Žilinského kraja hrá takýmto systémom. Dievčatá mali len 5 hracích týždňov, pričom pri klasickom formáte "doma-vonku každý s každým" by ich bolo 9. Navyše, najbližší súťažný zápas čaká dievčatá až o 90 dní, v druhej polovici februára. 

Jesenná časť je teda v starších žiačkach za nami, tešíme sa na odvety na jar! :) 

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - HK Slávia Partizánske 29:32 (16:15)

Zostava a góly Bánoviec: Hrušková - Jančiová, Čachaňová 2, A. Spaščuková 5, Zaťková 12/3, Farkašová 5, A. Zajacová 5, Bencová

ŠA Trenčín - HK Sokol Bánovce nad Bebravou 22:10 (12:5)

Zostava a góly Bánoviec: Hrušková - Jančiová 1, Čachaňová 2, A. Spaščuková 2, Zaťková, Farkašová 3, A. Zajacová 2, Bencová
Trénerka: N. Paulovičová
ZVD: N. Spaščuková

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.