Dunajská Streda podľa papierových predpokladov

Dva náročné zápasy čakali naše mladšie žiačky v sobotu 07.04.2018 na domácej palubovke. Pricestovali totiž dva výbery Dunajskej Stredy.

O 10:00 sa proti bánovčankám predstavil 2. tím tabuľky mladších žiačok - MŠK Dunajská Streda A. Papierové predpoklady sa v prvom polčase ale nenapĺňali. S hostkami sme sa striedali vo vedení, aby sme do šatní odišli napokon spokojnejší za stavu 12:11. Dunajskostredské áčko rozhodlo o svojom triumfe v druhom polčase, keď 5 gólmi zasebou získalo pohodlné vedenie 16:21 a až do záverečného hvizdu si svoj náskok udržalo.

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - MŠK Dunajská Streda "A" 19:25 (12:11)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová, Melcerová, Vršková, A. Spaščuková, K. Spaščuková 2/2, Bátorová 4/2, Aujeská 6, A. Zajacová 2, N. Zajacová, Malíková, Šebeňová 1, Krížová 3, Jancusková 1, Ducká, Rumlerová.

Trénerka: N. Spaščuková

ZVD: J. Líšková

 

 

Po krátkom oddychu nastúpili mladšie žiačky HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou aj na svoj druhý sobotňajší zápas, o 11:00 na nich čakal MŠK Dunajská Streda B.

Aj v tomto zápase slávil víťazstvo náš súper zo Žitného Ostrova, ktorý po vyrovnanom úvode trpezlivo navyšoval svoje vedenie a triumfoval rozdielom 9 gólov 13:22.

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - MŠK Dunajská Streda "B" 13:22 (5:10)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová, Melcerová, Vršková, A. Spaščuková, K. Spaščuková 1, Bátorová 3/1, Aujeská 6/1, A. Zajacová, N. Zajacová 1, Malíková, Šebeňová, Krížová 2, Jancusková, Ducká, Rumlerová.

Trénerka: N. Spaščuková

ZVD: J. Líšková

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.