Dvakrát dva body

Dva zápasy v priebehu dvoch dní. Takáto porcia čakala naše dorastenky, keď sa na domácej palubovke predstavili v dueloch proti TJ Sokolu Cífer (v piatok) a TJ Družstevník Lehnice (v sobotu) 

Piatkový zápas začali naše dievčatá nervózne. Nepremieňali gólové príležitosti, lopta akoby odskakovala z rúk. Koncom prvého polčasu však našli bánovčanky pohodu a začali súperkám gólovo odskakovať. Druhopolčasový suverénny výkon rozburácal tribúny a piatkový večer bol tak jasne dvojbodový. 

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - TJ Sokol Cífer 32:18 (16:11)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová, Vališová - Líšková 7, Krížová 6/1, Beňová 1, Aujeská 12, Križanová 2, Maděránková 2, A. Zajacová 1/1, Plachá 1/1, N. Zajacová, T. Nagyová, Šebeňová
Trénerka: N. Paulovičová
ZVD: M. Boďová

Viditeľne unavené Bánovčanky sa so súperom z Lehníc ťahali v prvom polčase o každý gól. Polčasové trojgólové vedenie však dávalo nádej do druhého dvojbodového zisku v priebehu 24 hodín. Hoci našim dievčatám v závere zápasu dochádzali sily, náskok si ustrážili a napriek trom nepremeneným sedemmetrovým hodom sme súperky porazili.

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - TJ Družstevník Lehnice 21:17 (12:9)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová, Vališová - Líšková 5/1, Krížová 3/1, Beňová 3/1, Aujeská 6, Križanová, Maděránková 2, A. Zajacová, Plachá 1, N. Zajacová 1, T. Nagyová, Šebeňová
Trénerka: N. Paulovičová
ZVD: M. Boďová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.